Politica de confidențialitate

Ultima actualizare: 12.09.2021

Ne angajăm să protejăm confidențialitatea și securitatea informațiilor personale pe care le colectăm de la utilizatorii site-ului nostru, www.designcreatorlab.ro. Această politică de confidențialitate explică cum colectăm, utilizăm, dezvăluim și protejăm informațiile personale furnizate de utilizatorii noștri.

Colectarea informațiilor personale Când vizitați site-ul nostru, este posibil să vă solicităm să furnizați anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail, numărul de telefon etc. Aceste informații sunt colectate în mod voluntar și numai cu acordul dumneavoastră explicit. Vă asigurăm că nu vom colecta informații personale fără consimțământul dumneavoastră.

Utilizarea informațiilor personale Informațiile personale pe care le colectăm sunt utilizate în principal pentru a vă oferi informații, servicii sau produse pe care le solicitați sau pentru a răspunde întrebărilor și solicitărilor dumneavoastră. De asemenea, putem utiliza informațiile personale pentru a vă contacta cu privire la actualizări sau oferte speciale, dar numai în cazul în care ne-ați dat acordul în acest sens.

Divulgarea informațiilor Noi nu vindem, nu închiriem și nu transferăm informațiile personale către terțe părți fără consimțământul dumneavoastră explicit, cu excepția cazurilor în care suntem obligați să facem acest lucru conform legii.

Securitatea informațiilor Ne angajăm să protejăm informațiile personale ale utilizatorilor noștri. Implementăm măsuri de securitate tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja informațiile împotriva accesului neautorizat, utilizării sau dezvăluirii lor. Cu toate acestea, trebuie să fiți conștienți de faptul că niciun sistem de transmitere sau stocare electronică nu este complet sigur, iar riscul de acces neautorizat sau de utilizare a informațiilor nu poate fi complet eliminat.

Cookie-uri și tehnologii similare