Evo Construct

Proiect: Evo Construct

Website: www.evo-construct.ro

Services: Branding, WebDesign, WebDevelopment

postat de dcl / November 19, 2022
Evo Construct

Evo Construct este un website realizat pentru o firmă de construcții cu o experiență de peste 10 ani în domeniu. Scopul principal al proiectului a fost crearea unei experiențe de utilizator placute și accesibile, în care vizitatorii pot afla mai multe despre serviciile oferite de companie, pot vizualiza proiecte anterioare și pot obține informații de contact.

Website-ul are un design minimalist, cu culori neutre și utilizarea judicioasă a imaginilor și a spațiului alb. Pagina principală prezintă o scurtă descriere a companiei și o selecție de proiecte recente. În meniul de navigare se regăsesc paginile de prezentare a serviciilor oferite, a proiectelor anterioare, a informațiilor de contact și a unei pagini "Despre noi" cu informații detaliate despre companie și echipa sa.

Pentru a crea o experiență de utilizator ușoară și intuitivă, s-au implementat mai multe funcționalități, precum meniul de navigare fix în partea de sus a paginii, un formular de contact care poate fi completat direct de pe pagina respectivă și o pagină de proiecte anterioare organizată într-un mod clar și vizual atractiv.

Acest website a fost realizat folosind HTML, CSS și JavaScript, folosind și librării precum Bootstrap pentru un design responsiv și Swiper pentru o prezentare elegantă a proiectelor anterioare.

În concluzie, Evo Construct este un website modern și profesional, care îndeplinește obiectivele stabilite de client și oferă o experiență de utilizator plăcută și accesibilă. Acest proiect a fost realizat cu atenție la detalii și cu focus pe crearea unei interfețe intuitive și ușor de utilizat pentru vizitatori.

Pentru mai multe informații despre acest proiect sau pentru a vizualiza și alte proiecte realizate de mine, vă invit să accesați pagina mea de portofoliu pe website-ul Design Creator Lab.