Ce inseamna branding webdesign sau web development?

branding, web design sau web development si la ce ajuta?

postat de dcl / November 20, 2022
Ce inseamna branding webdesign sau web development?

Branding

Brand-ul este un nume, termen, design, simbol sau orice altă caracteristică care distinge bunul sau serviciul unui vânzător de cele ale altor vânzători.

Mărcile sunt folosite în afaceri, marketing și publicitate pentru recunoaștere și mai important, pentru a crea și stoca valoare ca capital de marcă pentru obiectul identificat, în beneficiul clienților mărcii, al proprietarilor și al acționarilor acesteia. Numele de mărci se disting uneori de mărcile generice sau de magazine.

Web Design

Designul web cuprinde multe abilități și discipline diferite în producerea și întreținerea site-urilor web.

Diferitele domenii ale designului web includ design grafic web; proiectarea interfeței cu utilizatorul (UI design); crearea, inclusiv codul standardizat și software-ul proprietar; design experiență utilizator (design UX); și optimizarea motoarelor de căutare.

Adesea, mulți oameni vor lucra în echipe care acoperă diferite aspecte ale procesului de proiectare, deși unii designeri le vor acoperi pe toate. Termenul „design web” este folosit în mod normal pentru a descrie procesul de proiectare legat de designul front-end (partea clientului) a unui site web, inclusiv scrierea de marcare. Designul web se suprapune parțial ingineria web în domeniul mai larg al dezvoltării web. Se așteaptă ca designerii web să fie conștienți de utilizare și să fie la curent cu regulile de accesibilitate web.

Web Development

Dezvoltarea web este munca implicată în dezvoltarea unui site web pentru Internet (World Wide Web) sau a unui intranet (o rețea privată).

Dezvoltarea web poate varia de la dezvoltarea unei simple pagini statice de text simplu la aplicații web complexe, afaceri electronice și servicii de rețele sociale.

O listă mai cuprinzătoare de sarcini la care se referă în mod obișnuit dezvoltarea web, poate include inginerie web, proiectare web, dezvoltare de conținut web, legătură cu clienții, scriptare client/server, configurarea securității serverului web și a rețelei și dezvoltarea comerțului electronic.